Menu

Oktober
Maandag 16 10

Bloemkoolsoep


Wangetjes met wortels en aardappelen


Dessert
Dinsdag 17 10

Pompoensoep


Kipfilet met broccoli, appel-mangomoes en aardappelen


Dessert
Donderdag 19 10

Uien-knolseldersoep


Ham met currysaus, slaatje en rijst


Dessert
Vrijdag 20 10

Gele groentensoep


Vis met prei, knolselder en puree


Dessert
Maandag 23 10

Kervel-boerenkoolsoep


Cordon bleu met schorseneren en aardappelen


Dessert
Dinsdag 24 10

Tomatensoep


Hamburger met witte kool en aardappelen


Dessert
Donderdag 26 10

Schorsenerensoep


Vol au vent met champignons, erwtjes en wortels met aardappelen


Dessert
Vrijdag 27 10

Preisoep


Spaghetti "bolognaise"


Dessert
November
Maandag 06 11

Seldersoep


Kipfilet met currysaus, rode kool en aardappelen


Dessert
Dinsdag 07 11

Wortel-venkelsoep


Kabeljauw met prei en puree


Dessert
Donderdag 09 11

Waterkerssoep


Balletjes in tomatensaus met erwtjes, wortel en aardappelen


Dessert
Vrijdag 10 11




Pedagogische studiedag


Dessert
Maandag 13 11

Preisoep


Hamstoverij met groentjes, bonen en aardappelen


Dessert
Dinsdag 14 11

Asperge-pastinaaksoep


Rundsbraadworst, witte kool en aardappelen


Dessert
Donderdag 16 11

Tomaten-tapiocasoep


Cordon bleu met bloemkool en waterkersaardappelen


Dessert
Vrijdag 17 11

Groentensoep


Gratin van witte vis met bieslook, wortels en puree


Dessert
Maandag 20 11

Agnes sorelsoep


Wangetjes, veenbessen, spruitjes met spek en aardappelen


Dessert
Dinsdag 21 11

Groentensoep


Macaroni met ham en wortels in kaassaus met rozemarijn


Dessert
Donderdag 23 11

Wortelsoep


Vol au vent met champignons, broccoli en pompoen


Dessert
Vrijdag 24 11

Knolseldersoep


Rundsvleesbrood met bruine saus, schorseneren en aardappelen


Dessert
Maandag 27 11

Tomatensoep


Blinke vink met mosterd, honing, rode kool en aardappelen


Dessert
Dinsdag 28 11

Broccoligroentensoep


Lasagne bolognaise


Dessert
Donderdag 30 11

Uien-pompoensoep


Kalkoenschnitzel met romanescogroentjes en puree


Dessert
Vrijdag







Dessert